Intalniri cu tinerii

La manastirea Cernica

La manastirea Cernica

Sunt lucruri pe care ți le dorești să se întâmple, sunt lucruri pe care reușești sa le planifici să se întămple și sunt lucruri care se întâmplă pur și simplu...

Am plecat sâmbătă 09 aprilie 2016 spre Mănăstirea Cernica cu planuri frumoase pentru o altfel de întâlnire cu tinerii din parohia noastră. Zic altfel pentru că, de data asta, a fost o întâlnire mixtă, la care au participat alături de tineri, părintele Daniel, parinții și câțiva membri ai comunității noastre.

Programul făcut de acasă, planurile și finalitatea întâlnirii s-au destrămat încet dar sigur sub entuziasmul cu care părintele Ghenadie ne-a primit, ne-a "confiscat" si ne-a purtat, printre povești de „istorii”, povești de „zidire”, povești de taina și stihuri pline de smerenie, pănă cand timpul ne-a chemat înapoi în lumea reală, la must do-uri, la îndatoriri sau pur și simplu la picnic!

La manastirea Cernica

Chiar dacă fiecare dintre noi am plecat spre Mănăstirea Cernica cu planuri, cu gânduri sau cu așteptări diferite, sunt sigură că mila și harul Domnului și Dumnezeului nostru s-au revărsat peste noi după măsura nevoilor fiecăruia. Iar liniștea, pacea și bucuria simțite și trăite în cele câteva ceasuri de popas în curtea Sfinților Gheorghe și Calinic de la Cernica ne-au atins și ne-au întărit inimile.

Cu ale lor sfinte rugăciuni, să ne miluiască şi să ne mântuiască Hristos Dumnezeu totdeauna, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Comunitatea tinerilor ortodocși Sf. Ștefan - Cuibul cu barză Comunitatea tinerilor ortodocși Sf. Ștefan - Cuibul cu barză

Anul 2016 este Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox și în acest spirit am demarat un proiect de constituire a unei comunități a tinerilor din parohia noastră. Bunul – început l-am pus deja de anul…

Intalnirea Tinerilor Crestini Ortodocsi - Cluj-Napoca 2015 Intalnirea Tinerilor Crestini Ortodocsi - Cluj-Napoca 2015

‘’Suntem tineri!  Suntem creștini! Suntem ortodocși!’’

Acesta a fost motto-ul (neoficial) al întâlnirii de anul acesta, ce a avut loc în perioada 4-7 septembrie, organizată  de Arhiepiscopia Clujului!

Este vorba de Întalnirea Tinerilor Ortodocși din Europa, care a fost găzduită de orașul Cluj-Napoca in perioada sus amintită.

Dictionar Ortodox