Atelierele Copiii ajuta Copii

Vizita "Copiii ajuta copii" la Casa Lidia

Vizita "Copiii ajuta copii" la Casa Lidia

In cadrul atelierelor "Copiii ajuta copii", organizate in februarie 2015, au fost confectionate matisoare, care au fost vândute la pangarul bisericii, vânzare in urma căreia au fost obținuți puțin peste 700 de lei.

Aceasta suma, rezultat al muncii manuale a copiilor din parohie, a fost dăruita, in produse si mici cadouri, copiilor din Casa familiala Lidia, din Domnești. Acesta adăpostește 16 copii cu vârste cuprinse intre 4 si 18 ani, dar si cativa  copii mai mari de 18 ani, care au rămas in familie. Pentru detalii vezi www.casa-de-copii-domnesti.org.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Ateliere de creație „Copiii ajută copii” Ateliere de creație „Copiii ajută copii”

Parohia Sfantul Stefan - "Cuibul cu barza" a demarat in urma cu doi ani un vast  program in cadrul caruia sa fie atinse toate dimensiunile unei comunitati. In cadrul acestui program se regasesc  si diverse proiecte ce vizeaza copii si tinerii,…

Povestea rugaciunii implinite Povestea rugaciunii implinite

  În ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, un grup de copii frumoși din parohia noastră a încântat pe cei prezenţi la biserică printr-o scenetă frumos pregătită de doamnele: prof. Cristina Benga, Oana…

Dictionar Ortodox