Mesele Sf. Arh. Stefan

A doua agapă la trapeza parohiala - 8 februarie 2015

Agapa Sf. Stefan - 8 februarie 2015

În data de 8 februarie 2015 a fost oferită a doua agapă la trapeza parohială de doamna Mirela Stanciu și doamna Mariana Popa în numele Sf. Arhidiacon Ștefan și întru pomenirea celor adormiți din familiile lor. S-au citit fragmente din Noul Testament și din lucrarea doamnei preotese Juliana Schmemann despre viața părintelui Alexander Schmemann.

Mărturia unei participante, care a dorit să rămână anonimă:

Deși am ce îmi trebuie acasă, m-am simțit foarte bine în această comuniune de iubire. Adesea, duminica mâncam acasă singură și plângeam... Copiii mâncau singuri înaintea mea, iar apoi plecau la calculatoare sau telefoane. Îi mulțumesc Sfântului Ștefan pentru bucuria zilei de azi.

 

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Mesele Sf. Arh. Stefan, ianuarie 2015 Mesele Sf. Arh. Stefan, ianuarie 2015

Din dragostea unei familii de a pune la dispozitie, in cadrul trapezei, o masa a iubirii, a bucuriei, pentru comuniunea noastra mai frumoasa, au fost invitate doamnele cu o mai mare nevoie de comuniune si cateva familii organizatoare. Astfel, in Duminica…

Dictionar Ortodox